Brugeroprettelse – E-portal

Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Du kan nu sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid. Beskeder til lægen (e-konsultation) er kun til korte beskeder, der vedrører ikke akutte, små problemstillinger. Der kan forventes svar inden for 5 hverdage.

E-recepter vil blive fornyet i tidsrummet 8-14 på hverdage, ligeledes godkendes tidsbestillinger i dette tidsrum.